Korkeapainepesu

Julkisivut, katot, pihat ja seinät puhtaaksi | Kuopio, Pohjois-Savo

Korkeapainepesu on tehokas ja ympäristöystävällinen keino puhdistaa niin julkisivuja, kattoja ja seiniä kuin esimerkiksi piha-alueita. Pölytöntä puhdistusmenetelmää voidaan käyttää pesun lisäksi esimerkiksi pinnoitteiden poistoon. 

Teemme korkeapainepesuja Kuopion ja Pohjois-Savon alueella niin taloyhtiöille ja rakennusliikkeille kuin muille yritys- ja yksityisasiakkaille. Pesemme kohteet asianmukaista turvavarustusta käyttäen ja sekä työntekijöidemme että ympäristön turvallisuudesta huolehtien. Oikein toteutettuna korkeapainepesu ei vahingoita kohdetta, vaan puhdistaa tehokkaasti siihen kertyneet likakerrokset.

Kuumakorkeapainepesu

Teemme korkeapainepesuja myös kuumalla vedellä, joka tehostaa pesun vaikutusta ja auttaa esimerkiksi maalin, öljyn ja rasvan poistamisessa erilaisilta pinnoilta. Kuumakorkeapainepesu soveltuu esimerkiksi säiliöiden ja putkistojen puhdistamiseen.

Maalin tai vanhan rappauksen poistossa ja vaativammissa puhdistustarpeissa hyödynnämme usein hiekkapuhallusta. Tutustu hiekkapuhalluspalveluihimme »

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *