Rappaustyöt

Julkisivurappaus, lämpörappaus, ohutrappaus | Kuopio, Pohjois-Savo

Pinnoitus-Pekka Oy tekee rappaus- ja tasoitetöitä niin kerrostaloihin, omakotitaloihin, julkisiin kiinteistöihin kuin muihin kohteisiin Kuopion ja Pohjois-Savon alueella. Tekemämme rappaustyöt tunnistaa siististä ja kestävästä työnjäljestä: panostamme laadukkaisiin rappausmateriaaleihin ja työvälineisiin sekä työntekijöidemme ammattitaitoon, minkä seurauksena voimme tarjota laadukasta palvelua kaikenlaisissa rappaustarpeissa.

Lämpörappaus

Eristerappauksenkin nimellä tunnettu lämpörappaus parantaa rakennuksen lämpöarvoa (U-arvoa) sekä lisää asumisviihtyvyyttä. Erityisesti vanhat talot kärsivät usein energiahävikistä, jota saadaan huomattavasti pienennettyä rappaamalla talon päädyt tai koko talo. Huolellisesti toteutettu lämpörappaus tarjoaa edullisen ja kestävän tavan nostaa niin puu- ja tiilitalojen kuin muiden rakennusten U-arvoa.

Kolmikerrosrappaus

Kolmella eri laastilla toteutettava kolmikerrosrappaus on perinteinen rappaustyyppi, jota käytetään erityisesti kovien ja tiiviiden pohjamateriaalien, kuten betoniseinien, rappauksessa. Kolmikerrosrappauksen muodostavat lujan tartunnan aikaansaava tartuntarappaus, tasaava täyttörappaus sekä halutulla pintastruktuurilla toteutettu pintarappaus.

Ohutrappaus

Ohutrappaus eli yksikerrosrappaus tehdään yhdellä laastilla ja sitä käytetäänkin usein valmiiksi tasaisilla pinnoilla. Ohutrappaus voidaan toteuttaa joko kuultavana, jolloin pohjastruktuuri jää näkyviin tai peittävänä. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *